Surélék: trade@qunfeng.com Telepon: + 86-13959797683

Qunfeng calakan mesin Co., Ltd.

Kalawan cara nu leuwih ti 20 taun pengkuh, ngagabungkeun antara konotasi profundity jeung teknologi tinggi, qunfeng geus nyieun mujijat di pabrik mesin block pembuatan kalayan potensi taya.
Diajar deui

Kami di sakuliah dunya

Kalawan cara nu leuwih ti 20 taun pengkuh, ngagabungkeun antara konotasi profundity jeung teknologi tinggi, qunfeng geus nyieun mujijat di pabrik mesin block pembuatan kalayan potensi taya. Tur jadi supplier pangalusna-dipilih ti nasabah ti Asia, Amérika, Eropa jeung Afrika, anu jadi exporting nonesuch tina Blok Cina pabrik Mesin.
mark01mark02mark03mark04
  • The manufaktur basa kalawan 215.000 total aréa ㎡ The manufaktur basa kalawan 215.000 total aréa ㎡

    The manufaktur basa kalawan 215.000 total aréa ㎡
  • Leuwih Tim 100-jalma R & D Leuwih Tim 100-jalma R & D

    Leuwih Tim 100-jalma R & D
  • Leuwih ti 200 patén-patén nasional Leuwih ti 200 patén-patén nasional

    Leuwih ti 200 patén-patén nasional
  • Geus diékspor ka 110 nagara jeung wewengkon Geus diékspor ka 110 nagara jeung wewengkon

    Geus diékspor ka 110 nagara jeung wewengkon

Naon Urang Naha

BUILDING MATERIALS MACHINERY AND SANITATION EQUIPMENT

Kumaha urang dianggo

  • 1

    Médan gawé

  • 2

    Pangalaman jeung kaahlian

  • 3

    Balik raket

Sistim inovasi global

Panalungtikan sarta pamekaran puseur
Dumasar data badag leuwih ti 8.000 klien di 110 nagara jeung wewengkon, Qunfeng geus bisa lagu sacara real-time data pasar panganyarna kituna uninga customers'demand hadé.
Qunfeng geus dikumpulkeun spesialis luhur di imah jeung di mancanagara, nyetél 3 puseur R & D, teras ngadirikeun partnership strategis sora kalawan loba academies renowned jeung R & lembaga D
Tambih deui

Sistim produksi global

Mesin hadé datangna ti kamampuhan manufaktur husus sarta intelligentized Qunfeng ogé dipilih suppliers premium sakuliah dunya pikeun duanana bahan baku na suku cadang, mastikeun unggal bagian tunggal sahiji mesin block kedah ngahontal standar kualitas-kelas dunya, komo deui ranté supplying nu globalized ngajadikeun Qunfeng langkung kalapa di salajengna pangropéa. Tambih deui

Téhnologi Manufaktur global

6 luhur téknologi manufaktur core / hipu precision / Zero cacad
Qunfeng geus mastered inti téknologi manufaktur nu éksklusif pikeun kreasi kualitas mesin bata-nyieun pangalusna calakan. Ku alatan éta, dilengkepan garis produksi perlakuan panas pinuh otomatis, Qunfeng geus bisa mastikeun kakuatan unggal component.And tunggal antara 6 téknologi, boh motong serat atanapi téhnologi CNC, sadaya ngawula kana ngajamin precision pamungkas tina unggal komponén. Tambih deui

jaringan pamasaran global

Jaringan pamasaran global sarta kolaborasi inovatif solusi
Qunfeng geus disadiakeun efisien sarta calakan parabot deui leuwih ti 8000 konsumén ti 110 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.
Qunfeng geus nyetél 24 kantor domestik jeung 7 kantor peuntas laut ngawengku 6 buana nu ngajadikeun éta sanggup maturan respon instan sarta layanan efisien tinggi pikeun produksi-speed tinggi na jadi geus meunang kapercayaan tur negeskeun ti pausahaan manufaktur bahan konstruksi luhur sakuliah dunya. Tambih deui

Sistim jasa Globalized

Jasa global jeung miara
7x24 jam sanggeus-jualan
jasa ngajadikeun "jarak enol"
komunikasi
Globalized Sistim supplying nyandak Qunfeng mun kolaborasi kalayan suppliers unggulan internasional pikeun creat ranté supplying global, jadi dimana wae nyaeta nasabah, Qunfeng delivers paling ekonomis tur gunana sanggeus-jualan pangropéa .
Tambih deui
  • Sistim inovasi global Sistim inovasi global

    Sistim inovasi global

  • Sistim produksi global Sistim produksi global

    Sistim produksi global

  • Téhnologi Manufaktur global Téhnologi Manufaktur global

    Téhnologi Manufaktur global

  • jaringan pamasaran global jaringan pamasaran global

    jaringan pamasaran global

  • Sistim jasa Globalized Sistim jasa Globalized

    Sistim jasa Globalized