Email: trade@qunfeng.com Telefon: + 86-13959797683
service22

On-shitjes shërbimi

Shërbimi i përpiktë dhe shkencor on-shitje e bën zgjedhja juaj më shumë merak për të shpëtuar dhe të besueshme.
◇ Rishikimi kontaktin, konfirmojë ose ndryshojë pasiguritë ose çështjet që duhet të jetë fikse me anë të negociatave nga të dyja palët.
◇ Cakto urdhërat e prodhimit dhe të organizojmë prodhimin si për kërkesat.
◇ Sigurimi paraqitjen bimore e seminarit dhe fondacionit vizatim të pajisjeve paraprakisht. Ne do të organizojmë personelit për të kryer udhëzime në vend nëse është e nevojshme.
◇ Sigurimi konsultime teknike, si dhe këshilla për planin e themelimit factrory.
◇ Monitor orarin e prodhimit të pajisjeve në një bazë në kohë reale për të siguruar ofrimit të përpiktë.