Email: trade@qunfeng.com Phone: + 86-13959797683

Qunfeng Intelligent Machinery Co., Ltd.

Kanthi cara luwih saka 20 taun ngengkel, kanthi konotasi profundity karo teknologi dhuwur, qunfeng wis digawe Ajaib manufaktur machine pemblokiran nggawe karo potensial Unlimited.
sinau More

WE ARE BANG

Kanthi cara luwih saka 20 taun ngengkel, kanthi konotasi profundity karo teknologi dhuwur, qunfeng wis digawe Ajaib manufaktur machine pemblokiran nggawe karo potensial Unlimited. Lan dadi Supplier paling-milih saka pelanggan saka Asia, Amerika, Eropa lan Afrika, kang dadi ngekspor nonesuch saka Block Chinese manufaktur Machine.
mark01mark02mark03mark04
  • Manufaktur basa karo 215.000 total wilayah ㎡ Manufaktur basa karo 215.000 total wilayah ㎡

    Manufaktur basa karo 215.000 total wilayah ㎡
  • Swara Team 100-Persons R & D Swara Team 100-Persons R & D

    Swara Team 100-Persons R & D
  • Luwih saka 200 paten nasional Luwih saka 200 paten nasional

    Luwih saka 200 paten nasional
  • Wis diekspor kanggo 110 negara lan wilayah Wis diekspor kanggo 110 negara lan wilayah

    Wis diekspor kanggo 110 negara lan wilayah

Apa kita nuruti

BUILDING MATERIALS MACHINERY AND SANITATION EQUIPMENT

Kepriye bisa

  • 1

    FIELD KARYA

  • 2

    EXPERIENCE Lan Keahlian

  • 3

    GO Hand Ing tangan

sistem inovasi global

Riset lan pangembangan tengah
Adhedhasar data amba luwih saka 8,000 klien ing 110 negara lan wilayah, Qunfeng wis bisa kanggo trek ing nyata-wektu data pasar paling anyar supaya minangka kanggo ngerti customers'demand luwih.
Qunfeng wis padha specialists ndhuwur ing ngarep lan luar negeri, nyiyapake 3 pusat R & D, lan diadegaké kemitraan strategis swara karo akeh academies kesuwur lan R & institusi D
More

sistem produksi Global

Mesin luwih teka saka kemampuan Manufaktur khusus lan intelligentized Qunfeng uga milih supplier premium donya kanggo loro mentahan materi lan spare parts, njupuk saben bagean siji saka mesin pemblokiran ngirim tekan standar kualitas kelas donya, malih chain nyediakke globalized ndadekake Qunfeng liyane competitive ing luwih pangopènan. More

Teknologi Manufacturing Global

6 ndhuwur teknologi Manufaktur inti / Alus tliti / Zero kekurangan
Qunfeng wis nguwasani inti teknologi Manufaktur kang istimewa kanggo nggawe kualitas mesin bata-nggawe paling cerdas. Mulane, dilengkapi karo baris produksi perawatan panas kanthi otomatis, Qunfeng wis bisa mesthekake kekuatan saka saben component.And siji antarane 6 teknologi, salah siji nglereni serat utawa teknologi CNC, kabeh ngawula kanggo njamin tliti pokok saka saben komponèn. More

jaringan marketing Global

Jaringan marketing Global lan bareng inovatif solusi
Qunfeng wis kasedhiya efisien lan cerdas peralatan liyane kanggo luwih saka 8000 pelanggan saka 110 negara lan wilayah ing donya.
Qunfeng wis nyiyapake 24 kantor domestik lan 7 kantor jaban rangkah panutup 6 bawana kang ndadekake saged aturan respon cepet lan layanan efisien dhuwur kanggo produksi dhuwur-kacepetan lan wis menangaké dateng lan affirmation saka perusahaan Manufaktur materi construction ndhuwur donya. More

sistem layanan globalized

Layanan Global lan Care
7x24 jam sawise-sales
service ndadekake "kadohan nul"
Komunikasi
globalized sistem nyediakke mbisakake Qunfeng kanggo kerjo bareng karo Penyetor banget internasional kanggo kacipta chain nyediakke global, supaya ngendi iku customer, Qunfeng ngirim paling ekonomi lan Handy sawise-sales pangopènan .
More
  • sistem inovasi global sistem inovasi global

    sistem inovasi global

  • sistem produksi Global sistem produksi Global

    sistem produksi Global

  • Teknologi Manufacturing Global Teknologi Manufacturing Global

    Teknologi Manufacturing Global

  • jaringan marketing Global jaringan marketing Global

    jaringan marketing Global

  • sistem layanan globalized sistem layanan globalized

    sistem layanan globalized